06.07.12

Opening tentoonstelling 'Grand Prix du Sud'

Locatie: RiverClub Gallery (Delftsestraat 6), Test Site Rotterdam

Op vrijdag 6 juli opent om 17.00 uur in de RiverClub Gallery op de Test Site Rotterdam de tentoonstelling 'Grand Prix du Sud'. Iedereen is welkom!

Grand Prix du Sud
De 'Grand Prix du Sud' is een nieuwe, jaarlijks terugkerende prijsvraag voor het beste stedelijke idee voor Rotterdam-Zuid. Het is een open oproep, waaraan iedereen kan meedoen. De ideeën die worden ingediend moeten gericht zijn op de stad, de openbare ruimte en het stedelijke of publieke leven op Zuid. Elk ingediend idee wordt onderdeel van een groeiende tentoonstelling en zal gaan reizen door de stad. In de RiverClub Gallery (6 t/m 27 juli) laat de tentoonstelling de 100 beste ideeën van dat moment zien op een landschap van 100 gelijke sokkels. Aan het eind van het jaar 2012 vindt de jurering en prijsuitreiking plaats van de eerste editie. 

> Zie voor meer informatie over de prijsvraag 'Grand Prix du Sud', reglementen en inschrijving: www.stedelinks010.nl

Stichting Stedelinks010
De Grand Prix du Sud is onderdeel van een reeks projecten in de campagne 'Werken Aan Op Zuid' – een investeringscampagne voor het mede-eigenaarschap van de stad. Deze investeringscampagne is opgezet door stichting Stedelinks010, een samenwerkingsverband van team Kamiel Verschuren (stichting B.a.d); stichting NAC en OONA grafisch ontwerpbureau, team JeanneWorks en team RAAFRotterdam. 

De tentoonstelling 'Grand Prix du Sud' is van 6 t/m 27 juli 2012 te zien in de RiverClub Gallery (Delftsestraat 6, IABR Test Site Rotterdam).