29.05.12

Biergarten Rotterdam test de kansen voor de 'pop up economy'

Foto: Ossip van Duivenbode

Zaterdag 26 mei beleefde Biergarten Rotterdam zijn eerste dag. Biergarten Rotterdam is onderdeel van de Test Site Rotterdam in en rondom het Schieblock. Hier worden nieuwe manier van stadsontwikkeling getest. Eén daarvan is de 'pop up economy': geef kleine ondernemers de kans hun eigen zaak te runnen en er komt vanzelf meer beweging in een vergeten gebied. De Biergarten is een samenwerking van Mess, KOM Soep, Fabrique Urbaine, ZUS, IABR en Almost Modern. 

De ingrediënten voor succes van Biergarten Rotterdam zijn simpel; verschillende soorten bier, gezonde snacks, stevige houten tafels en stoelen uit de Fabrique Urbaine en zon, veel zon. 

Met dank aan het schitterende weer was dit nieuwste en zonnigste terras van Rotterdam meteen een daverend succes. Van 's middags tot 's avonds stond er een rij voor de bar en waren alle plekken bezet.

Biergarten Rotterdam is open van donderdag t/m zondag van 12.00 - 21.00 uur en blijft in de stad tot medio september. Kijk voor meer informatie op de Biergarten Facebook pagina