26.05.12

Biergarten Festival

Locatie: Test Site Rotterdam (Schiestraat 18, Schieblock en omgeving)

Op zaterdag 26 mei opent Biergarten Rotterdam feestelijk de deuren. Of beter gezegd het terras. Tussen 12.00 en 21.00 uur krijgen bezoekers een voorproefje van wat er de zomermaanden gaat gebeuren rondom de Test Site van de 5e IABR: Making City. Na de Luchtsingel en de Dakakker geeft de Test Site de stad nu het zonnigste terras van Rotterdam. Biergarten Rotterdam blijft open tot half augustus.

Programma 26 mei, 12.00 - 21.00 uur
Biergarten Rotterdam trapt af met een Franse slag, als opwarmertje voor de Tour de France. Op 26 mei staan er op het gratis programma een Jeu de Boules toernooi, verschillende optredens, kinderactiviteiten en rondleidingen over de Test Site en de DakAkker. Pullen bier, speciaalbieren, een barbecue en verschillende soorten soep verwennen de inwendige mens. De Biergarten is een samenwerking van Mess, KOM Soep, Fabrique Urbaine, ZUS, IABR en Almost Modern.

De Biergarten is vanaf 31 mei geopend van donderdag tot en met zaterdag, van 12.00 uur tot 21.00 uur. De komende maanden haakt Biergarten Rotterdam aan bij verschillende sportieve evenementen, zoals de Tour de France en het EK voetbal. De complete agenda is te vinden op de Biergarten Facebook pagina.

Test Site Rotterdam is onderdeel van de 5e Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam.