01.03.12

Stemlokaal Luchtsingel geopend in het Schieblock

Rotterdam is in de ban van het Stadsinitiatief - door de gemeente in het leven geroepen om iedereen met een idee voor de stad een kans te bieden dit ook uit te voeren. Vanaf vandaag (t/m 12 maart) mogen alle Rotterdammers van 12 jaar of ouder stemmen op hun favoriete plan uit een top 5.

De Luchtsingel van ZUS, onderdeel van de 5e IABR: Making City, zit bij deze top 5. Stemmen kan online op www.stadsinitiatief.nl/stemmen. In Rotterdam is inmiddels een ware verkiezingsstrijd losgebroken. Elk initiatief probeert zoveel mogelijk stemmen te winnen.

Om de verkiezingsstrijd een persoonlijk tintje te geven, heeft de Luchtsingel een eigen stemlokaal geopend in het Schieblock. Dit stemlokaal werd vandaag om 9.00 uur geopend. Elma van Boxel en Kristian Koreman van ZUS brachten als eerste samen hun stem uit.

Alle Rotterdammers zijn van harte welkom in dit stemlokaal. Zij worden ontvangen met gratis koffie en elke 500e stemmer  ontvangt een prijs. Het stemlokaal is tot en met 12 maart op werkdagen geopend van 8.30 tot 18.00 uur. 

Bekijk wat de Luchtsingel kan zijn: een hertenkamp, een buitenbioscoop, een podium voor dance battles...